Intervju med Maria VD på Möjlighetsmolnet. Maria har en inspirerande bakgrund från idrotten, och har bland annat studerat till en kompetens inom förändringsprocesser hos människor oavsett sammanhang. En gemensam faktor i alla mänskliga sammanhang är kommunikation inom oss, mellan individer, grupper och organisationer. Genom att kvalitetssäkra framgångsfaktorer inom kommunikation sker förutsättningar för utveckling.

Målet är hållbar utveckling och välmående som sker över tid. Där utveckling blir utveckling när vi får möjlighet att träna våra förmågor att bli bättre, där vi befinner oss just för stunden. Jag har en bakgrund från idrotten där jag genom olika roller fått möjlighet att utveckla bättre organisationer, coacha presterande individer och designa utbildningsprogram för tränare och ledare m.m. Allt handlar om människor i olika sammanhang. Genom Möjlighetsmolnet arbetar jag med att träna individer, grupper och organisationer i förmågor för att ”må bra och gå bra” i sitt sammanhang.

Vad är en hållbar organisation för dig?

En stabil organisation som kan hantera yttre påfrestningar. Där människorna i den har olika förmågor för att leverera ett hållbart resultat. Vilket alltid börjar inifrån, där utveckling behöver utgå från individen, gruppen och organisationen. Då ökar stabiliteten och tryggheten där människorna i den både kan ”må bra och gå bra”.