Testa Wellcheck

Enkel och smidig uppföljning och riskbedömning

Testa våra digitala checklistor för en enklare och smidigare uppföljning och riskbedömning! Lanseras i november. Första 50 företagen får appen för halva priset.
Intresseanmälan
Wellcheck mock-up
Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) - infographics

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Att följa upp den systematiska arbetsmiljön (SAM) går att göra till stor del med hjälp av checklistor. Enligt arbetsmiljöverket ska uppföljningen av checklistor göras som minst en gång per år. Checklistor hjälper er att undersöka arbetsmiljön och synliggöra risker. Därefter behöver ni åtgärda era risker och kontrollera det på nytt. Läs mer om SAM här.

Sandra Jönsson - Wellbefys CEO
Sandra Jönsson
Health manager &
Wellbefys grundare
Wellcheck - mock-up
Testa Wellcheck

Få era checklistor digitalt

Med appen WellCheck får ni alla era checklistor samlade på ett ställe. Skräddarsydda för just er bransch, men med möjlighet att justera efter behov. Snabbt och enkelt kan ni göra ert systematiska arbetsmiljöarbete,

1) Bocka av era checklistor i mobil eller surfplatta

2) Följ er process och hur mycket ni har kvar

3) Få all riskbedömning samlat på ett ställe

4) Automatisk påminnelse när det är tid för ny uppföljning

5) Bjud in skyddsombud

6) Skapa olika projekt

Registrera er idag!
Wellbefy tipsar

För ett heltäckande SAM
Tilläggstjänster

Medarbetarenkät/
pulsmätning

Gör mätningar över hur era medarbetare upplever den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Använd våra frågor byggt på vetenskap, skapa egna frågor och få en analys och stöd till åtgärd direkt i verktyget. Ni väljer när och vi hjälper er hela vägen.

Arbetsmiljöpolicy
& rutiner

Vi hjälper er att ta fram en skräddarsydd arbetsmiljöpolicy och rutiner som passar er verksamhet. Vilket är ett bra första steg i ert systematiska arbetsmiljöarbete. Det hjälper er att hantera olika arbetsmiljösituationer som kan uppstå.
Följ upp resultat

SAM-akuten

Prata med en expert och få direkt stöd i ert systematiska arbetsmiljöarbete- SAM. En perfekt tjänst om ni inte sitter på alla svar. Få den hjälp som ni behöver för att skapa ett proffsigt arbetsmiljöarbete.