Tyck till!

Just nu bygger
vi framtidens
företagshälsa! 

Vad hade underlättat och skapat värde för er? Var med och tyck till - bli en early adapter! 

Svara på enkät - tar två minuter!

*När du deltar så kommer du få uppdateringar om vår utveckling. Samt få möjlighet early access till plattformen som redan idag skapar värde! 

Wellbefy för samman människor
Logga Global ConnectLogga VolvoLogga AnyfinLogga Tech talentsUppsala kommun logga
Mindpark loggaLogga NorthmillSkåne regionen logga
Logga - StudiefrämjandetLogga avantime

Det här är framtidens proaktiva företagshälsa

Du kanske har hört uttrycket “för varje krona en organisation investerar i personalhälsa får de fem kronor tillbaka”. Det kan låta lite för bra för att vara sant, men det fantastiska är, att det faktiskt stämmer. Det finns flera studier där organisationer har räknat på sina hälsofrämjande insatsers effekt, hur det var innan och vad det resulterade i. Effekten av de hälsofrämjande insatserna har störst påverkan på medarbetarnas produktivitet, kreativitet och närvaro. Tre områden som ju har en stor påverkan på just det ekonomiska resultatet.

Det här är framtiden, och det vi vill möjliggöra med vår SaaS-plattform. Här kommer ni nära alla i organisationen och får realtidsdata som gör att ni kan hålla koll på hur alla mår. På så vis arbeta mer proaktivt. Här får ni förslag på konsulter som passar just er och er kontext- både på individ och gruppnivå. Här får ni gamifierade övningar och utmaningar för att stärka och främja det mentala och fysiska välmåendet.

Sandra Jönsson - Wellbefys CEO
Sandra Jönsson
Wellbefys grundare
och Health Manager

Var med och tyck till - bli en early adapter!

Vad hade underlättat och skapat värde för er? 
Svara på enkät - tar två minuter!
Vill du inte svara på enkät, men vill ändå gärna bli uppdaterad? 
Lämna din mejladress här nedan så ser vi till att hålla dig i loopen! 
Kul att du vill prenumerera på vår blogg! Håll utskick efter nästa uppdatering, den kommer garanterat snart! 
Oj då! Något gick fel, kolla så att du har fyllt i fälten rätt.
Det här är Wellbefy idag! 

Företagshälsa genom hälsofrämjande insatser

För att företagshälsoarbetet ska få den önskade effekten blir det viktigt att ha ett starkt fokus på hälsofrämjande och förebyggande insatser. Helt enkelt skapa förutsättningar för att medarbetarna ska må bra. Följ upp och förstå hur hälsa kan stärka er. Både som ett företag men också för varje enskild medarbetare. Följ med i våra 3 steg!

1) Skapa medvetenhet

En grundläggande byggsten i ert hälsofrämjande arbete är att skapa medvetenhet kring hur teamen och hela organisationen mår kontinuerligt. Med vårt hälsoanalysverktyg får ni hjälp att samla in information och analysera genom systematisk medarbetarenkät (pulsmätning). Vårt verktyg är framtaget med hjälp av de två vetenskapliga modellerna KASAM och Krav-Kontroll-Stödmodellen. I verktyget finns det även digitala checklistor som hjälper er att arbeta med riskbedömning, samt OSA och SAM systematiskt.

2) Gör rätt hälsoinsatser

Med den insamlade datan kan ni göra de rätta punktinsatserna, insatser utifrån varje enskilt teams och individs behov. Att alla är olika, har olika utmaningar och styrkor är värdefullt att bära med sig. Gör den insats som kommer ha mest effekt på just de teamen. Det kan vara allt från samarbete till feedback. Med Wellbefy får ni tips och experthjälp för åtgärdsplan digitalt. Ni kan även sätta in punktinsatser så som olika utmaningar och övningar direkt i verktyget. Exempelvis så kan ni anordna en friskvårdsutmaning.

3) Följ upp

Följ upp insatserna kontinuerligt med nya frågor till medarbetarna. Har det blivit bättre eller inte? Fortsätt att mäta och följa trender. Gör insatser som ger effekt långsiktigt. Behöver ni hjälp med större insatser kopplar vi ihop er med en av våra hälsoexperter som hjälper er på de områdena som ni behöver.
Favicon Wellbefy
Mer om våra tjänster