Vi skapar hållbara organisationer

Sandra Jönsson - CEO och grundare

Wellbefy skapades genom ett starkt driv om att vilja förändra samhället till det bättre. Idéen kommer från insikten om att det idag bara är 16 procent av den svenska befolkningen som känner sig engagerade i sitt arbete. Samtidigt finns det bevis för att det går att öka engagemanget till 72 procent med rätt hälsoinsatser. Fler och fler organisationer förstår värdet i detta, men ingen kan riktigt mäta det och förstå vilka insatser som faktiskt krävs. Ambitionen och målet för oss är att ge organisationer just dessa verktyg för att faktiskt kunna mäta de mjukare värdena som har med hälsa att göra.

Vår vision

Att bli det ledande hälsoanalysverktyget för organisationer på marknaden

Det självklara valet för ledaren som har förstått värdet i att arbeta aktivt med mental hälsa och välmående för att få bättre resultat.

Missioner

Främja mental hälsa och wellbeing

Vi vill kommunicera kring vikten av att prata mer om psykosocial hälsa och välmående i linje med the global goals 3.4 och förändra synen på organisatorisk hälsa. Lämna det reaktiva och individualiserade och gå mot det främjande - proaktiva och kollektiva.

Skapa hållbara organisationer

Det är viktigt för oss att ta hand om våra kunder. Se till att organisationer som använder vårt verktyg får det verktyget de behöver för att förbättra medarbetares hälsa och välmående. Vi vet att välmående medarbetare skapar hållbara organisationer.

Våra värdeord

- Hjälpsamhet: God kundservice för att hjälpa våra kunder och skapa värde.


- Nyfikenhet: Vi vill vara nyfikna på våra medspelare och våra kunder för att kunna utvecklas, vara öppna för förändring och ta nya utmaningar.


- Sustainable Life Balance: Vi vill ha en hållbar balans i livet för att kunna må så bra som möjligt och ha energin till att tillföra det bästa möjliga till vår omvärld (kunder och medmänniskor).


- Jämställdhet: Medarbetarnas röst är viktig, vi vill efterleva och uppmuntra till ökad jämställdhet på arbetsplatsen.


- Meningsfullhet: Vi vill skapa mening för våra kunder. En arbetsplats ska vara full med glädje och kärlek till det vi gör och mot varandra.


- Autenticitet: Vi vill vara transparenta mot oss själva och mot vår omvärld. Skapa en tjänst med kvalité som påverkar och gör skillnad.

Konceptet hållbarhet är en viktig del i dagens organisationsbyggande, därför har vi på Wellbefy skapat vår blogg bli hållbar där vi skriver om de senaste trenderna inom HR och träffar olika ledare som aktivt arbetar med begreppet.

Pressmeddelanden och mediapubliceringar

Health for Wealth 23/5 -19

Sandra, CEO, medverkar i denna poddcast om organisatorisk hälsa och berättar om hur man skapar en hälsosam organisation.

Länk


Founders Alliance utmärkelse 13/3-19

Utmärkelsen Årets Unga Entreprenör tilldelas unga entreprenörer för förmågan att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor samt bidrar till nytta för kunden.

Länk

Breakit - 22/5-18

De startade ett GDPR-nätverk för tech-startups – "Många var överväldigade"

Länk

Företagarna - ”103 unga idéer” 16/5 -19

Wellbefy, Helsingborg - Digitalt analysverktyg som mäter hur organisationer utvecklas och hjälper till att stärka medarbetarnas frisknärvaro och engagemang.

Länk

HR People 20/2-19

Stor intervju med Sandra, vår CEO, och om vår frisksatsning. Som medarbetarna mår, så mår verksamheten. Sandra Jönssons app ger omedelbar återkoppling om hälsoläget i företaget.

Länk