Vilket paket passar er?

Vill ni bli en stark organisation?

aktivitetstävlingar som passar alla

Att människor blir produktivare och lyckligare av fysisk aktivitet är ingen nyhet. Engagera era anställda i roliga aktivitetstävlingar där all fysisk träning räknas. Vår app är byggd i samarbete med Motiomera för att vara enkel och motiverande. Bär ni på mobilen räknar den automatiskt in era steg i appen. 


Tävla i olika lag mot varandra och stärk eran teamkänsla. I appen kan ni enkelt sätta upp en tävling och följa ställningen kontinuerligt. Glöm inte bort att all fysisk träning räknas, ni kan enkelt registrera lunchpromenader, löpning, yoga, fotboll och mycket mer. Arbeta hälsofrämjande genom att stärka era medarbetares fysiska hälsa på ett roligt sätt. Organisationer som satsar på sina anställdas välmående är en arbetsgivare i framkant.  


Vill ni bli en hållbar organisation?

stärk medarbetarnas frisknärvaro och engagemang

Att arbeta smart med hälsa är lika med att arbeta med alla delar av hälsan - den fysiska, psykiska och sociala hälsan. Hur mår era anställda? Hur mår er organisation? Ja det är två frågor som ni enkelt får svar på och kan kontinuerligt följa med vårt verktyg Health Analytics. Genom att ta tempen på hur era medarbetare mår en minut per vecka får ni värdefulla KPI och nyckeltal att arbeta strategiskt med. 


Health Analytics hjälper er att ta ert arbetsmiljö- och hälsoarbete till en hög nivå. Med forskningsbaserade grunder kommer ni lära känna era styrkor och utmaningar. Förstå er organisation och göra punktinsatser på rätt ställe och vid rätt tidpunkt. Vilket sparar er massor av tid och pengar.  Som HR får du ett verktyg som hjälper dig att bli en stark stödfunktion till alla ledare. Som ledare ger verktyget dig möjlighet till ledarskapsutveckling och nyckeln till att skapa engagemang i teamet. Just det! Ni kan när ni vill, enkelt, arrangera en aktivitetstävling för hela organisationen. Organisationer som vågar satsa på ett främjande och långsiktigt hälsoarbete är och förblir en attraktiv arbetsgivare. Förresten, ni tjänar även pengar på det!

Vill ni bli och få en hälsoexpert? 

Bli en organisation i toppklass

Ni blir hälsoexperter med hjälp av vårt verktyg Health Analytics. Ett smart verktyg som stärker ert strategiska hälsoarbete. Läs mer om Health Analytics i paketet ovan. För visste du! De båda paketen ovan ingår i detta paketet också. Utöver det får er organisation stöttning från olika hälsoexperter. Utifrån ert behov får ni hjälp med olika insatser som främjar er arbetsmiljö och personalhälsa. Det kan vara allt ifrån pausgympa och föreläsningar till coachning. Vi koordinerar så att ni får rätt experthjälp. Bli en attraktiv organisation som era anställda vill stanna och utvecklas i. En arbetsgivare i toppklass, till och med för den yngre generationen. 

Vi älskar våra hälsoexperter