Wellbefy helhetskoncept

Ge hälsoarbetet
en fortlöpande roll

För oss är det självklart! Medarbetaren är organisationens viktigaste tillgång. Med andra ord, det är viktigt att stärka människan. Det gör ni enkelt med oss. Vi har flera års erfarenhet av att skapa engagemang, teamkänsla, välmående och i sin tur starka organisationer! 

Kontakta sälj
Logga Global ConnectLogga VolvoLogga AnyfinLogga Tech talentsUppsala kommun logga
Mindpark loggaLogga NorthmillSkåne regionen logga
Logga - StudiefrämjandetLogga avantime
Wellbefy helhetskoncept

Arbeta kontinuerligt med hälsa i organisationen

Vi tror att det finns ett stort värde i att ge hälsoarbetet en fortlöpande roll eftersom det blir enklare att föra ett proaktivt arbete med välmående på arbetsplatsen och bland medarbetarna. Ett kontinuerligt hälsoarbete skapar en organisation där alla mår bra och det blir en win-win för hela organisationen! Vårt hälsoår kan fungera både som ett uttalat koncept i er verksamhet eller mer som ett arbetsnamn för dig som HR eller ledare.

Läs mer om pris & upplägg
Några av våra nöjda kunder

Så tycker våra kunder
om vårt hälsoår

"Kul format där man blandar olika insatser på ett sammanhängande sätt. Det finns något för alla i Wellbefys upplägg. En stor och unik fördel".

Karsten - People & culture på Mindpark
"Tiden bara sprang iväg!  Det har gått jättebra, alla har varit superpeppade och har verkligen fått igång rörelsen :) Vi kommer  köra fler aktiviteter efter nyår".

Maria -VD på Studio 3D
"I en snabbväxande organisation är det otroligt värdefullt att få växa tillsammans med en samarbetspartner och få vara med och utveckla produkten, vilket vi upplever att vi får göra".

Beatrice - HR-partner på Northmill Bank

Så planerar ni ert hälsoår med oss! 

  1. En 360-analys görs på er organisation för att identifiera era styrkor och utmaningar (valfritt steg, men som vi rekommenderar starkt).
  2. Ett första uppstartsmöte med en av våra hälsokonsulter som hjälper er att sätta upplägget för ert hälsoår. Om ni gjort 360-analys utgår vi ifrån vad som kommit fram.
  3. Ni är färdiga med ert upplägg och har ett färdigt koncept som ni kan kommunicera ut till era medarbetare. Vi hjälper er gärna med kommunikationsmaterial.
  4. Ett halvår in har ni en uppföljning med er hälsokonsult. Baserat på data från era hälsocheckar planerar ni vidare året.

Kontakta oss för mer information:

Så roligt att du är intresserad av Wellbefy hälsoår! En i vårt team kommer höra av sig till dig inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi kommer hantera datan i linje med vår Privacy Policy.
Planera ert hälsoår

Exempel på hur ett hälsoår kan se ut med oss! 

Så här kan ett hälsoår med Wellbefy se ut! När ni väljer att göra ett hälsoår med oss så ingår ett möte med en av våra Health Managers som hjälper er att planera och skräddarsy ett upplägg som passar just era förutsättningar.
Planera ert hälsoår

Mer om olika funktioner och tjänster som ni kan välja att addera till ert hälsoår

Hälsocheck


Addera en hälsocheck till ert hälsoår. Hälsocheckarna täcker frågor som rör medarbetarnas mående så som sömn, rörelse, återhämtning och mental och fysisk träning. Ett kvalificerat sätt för att säkerställa att ni tar in rätt insatser på rätt ställe. Detta genom att kolla på trenderna från datan ni får från hälsocheckarna. Ett exempel, planera nästa insats efter resultat. Ta in en föreläsning baserat på medarbetarnas unika behov, utmaning de har just nu. 

Det blir även ett sätt för medarbetaren att få en reflektion och se olika samband i sitt mående. Exempelvis - låg rörelse nivå samtidigt som en sover dåligt. Kanske kan mer rörelse här leda till bättre sömn. 

Friskvårdsutmaningar


Det är bara kreativiteten som begränsar hur ni sätter upp utmaningar och aktiviteter i vår app! Sätt upp utmaningar med fokus på det fysiska eller mentala eller kanske båda. Anordna en mer klassisk stegtävling eller aktivitetstävling. Gör kortare utmaningar där ni primerar en viss aktivitet. Ha flera parallella utmaningar igång samtidigt.

Hälsoföreläsningar


Genom Wellbeing Network har vi flera spännande samarbeten och kan erbjuda ett stort spännande och inspirerande utbud med olika föreläsare. Föreläsningen kan tas in baserat på hälsodata från era hälsocheckar eller era önskemål. För oss är det viktigt att vi hittar den rätta föreläsaren till just er satsning.

Livestreamade träningspass


I samarbete med SATS och andra mindre partners kan vi erbjuda över 200 förinspelade online klasser direkt i vår app samt mer skräddarsydda direkt sända pass framtagna specifikt för just er organisation.

Hälsosamtal


Vi har flera olika samarbetspartners när det kommer till hälsosamtal. Vi kan coacha både på individ och gruppnivå, inom det mentala så väl som det sociala och fysiska välmåendet.

Egna friskvårdslänkar i app


Ni kan enkelt sätta in upp till två länkar i vår app, Här kan ni välja mellan några av våra inspirationslänkar eller lägga in era egna länkar. Kanske har ni någon egen intern friskvårdssida som ni vill lyfta lite extra? 

Så planerar ni ert hälsoår med oss! 

  1. Ett första uppstartsmöte med en av våra hälsokonsulter som hjälper er att sätta upplägget för ert hälsoår.
  2. Ni är färdiga med ert upplägg och har ett färdigt koncept som ni kan kommunicera ut till era medarbetare. Vi hjälper er gärna med kommunikationsmaterial.
  3. Ett halvår in har ni en uppföljning med er hälsokonsult. Baserat på data från era hälsocheckar planerar ni vidare året.
Logga - Founders Alliance

Founders Alliance nominering 2019 & 2020: 
"För förmågan att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor samt bidrar till nytta för kunden"

Kontakta oss för mer information:

Så roligt att du är intresserad av Wellbefy! En i vårt team kommer höra av sig till dig inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi kommer hantera datan i linje med vår Privacy Policy.