Kontakta oss
”De traditionella medarbetarundersökningarna är något som ligger lite i det förflutna. Idag har vi upptäckt att det är smartare och effektivare att arbeta mer kontinuerligt med pulsmätningar av medarbetarupplevelsen. Wellbefys verktyg hjälper er att ställa frågor med en annan frekvens, ger er en smart analys och säkerställer att åtgärden som tas blir på rätt ställe vid rätt tidpunkt”.

Sandra Jönsson, grundare av Wellbefy

Roligt att du är intresserad av vår tjänst!
Vi hör av oss till dig så fort vi kan.
Oj då! Något blev fel, kolla så att du har fyllt i fälten rätt.
Wellbefy - ett pulsmätningsverktyg
för hela organisationen!
  1. Ställ frågor om medarbetarens upplevelse av arbetsplatsen.
  2. Analysera och få konkreta åtgärdsförslag. Få svar och jämför på organisations-, grupp- och individnivå.
  3. Följ upp och utvärdera om ert åtgärdsarbete ger effekt. Få hjälp och guidning vid oförändrade mätningar.
Founders Alliance nominering 2019 & 2020 "För förmågan att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor samt bidrar till nytta för kunden"
Wellbefy pulsmätningsverktyg infographic
Några av våra nöjda kunder

Värdefull data med vårt pulsmätningsverktyg!

"Wellbefy ger oss en översikt över hur våra medarbetare upplever arbetsplatsen och sina roller. Det är värdefullt för oss att genom veckovisa pulsmätningarna kunna identifiera utmaningar. Det har bland annat hjälp oss identifiera brister i den egna organisationen och se effekt av förändringar vi har gjort. Det är även ett bra stöd vid interna samtal. Funktionen för förslag på åtgärder är en uppskattad del i verktyget."
Karsten Deppert - Head of people and culture Mindpark
Karsten - Head of People and Culture
Mindpark
"Wellbefy hjälper oss att hela tiden ligga nära medarbetaren och fånga in känslor, upplevelser och arbetsbelastning veckovis. Det har blivit en viktig grundpelare i våra  olika organisatoriska och arbetsrelaterade beslut. Ett flexibelt verktyg som också gör det möjligt för oss att göra vissa punktvisa ”pulsmätningar” för att följa upp aktuella frågeställningar kopplade till arbetsmiljön. Wellbefy levererar ett högt värde i förhållande till dess kostnad"
Thomas - VD Avantime
Thomas - VD
Avantime
"Att använda Wellbefy som pulsmätningsverktyg bidrar med ett enormt värde då vi kontinuerligt och på ett proaktivt sätt kan följa upp på hela organisationen. I en snabbväxande organisation är det otroligt värdefullt att få växa tillsammans med en samarbetspartner och få vara med och utveckla produkten, vilket vi upplever att vi får göra"
Beatrice -  Global HR business partner Northmill
Beatrice - Global HR Business Partner
Northmill

Vill ni också komma igång?
Kontakta oss så hjälper vi er!

Roligt att du är intresserad av vår tjänst!
Vi hör av oss till dig så fort vi kan.
Oj då! Något blev fel, kolla så att du har fyllt i fälten rätt.