Testa Wellbefy

Wellbefy
för ledare

Följ teamets utveckling och engagemang. Stärk medarbetarupplevelse och välmående och öka produktivitet och samarbete! 

Boka demo

Stärk ditt ledarskap med Wellbefy!

Hur mår ditt team? Vad är dina styrkor och vad är dina utmaningar som ledare? Med vårt enkla analysverktyg får du de rätta förutsättningarna för att följa väsentliga nyckeltal som hjälper dig att bli en grym och proaktiv ledare. På så vis kan du lägga allt fokus på att vara en grym ledare som skapar resultat tillsammans med ditt team.

Sandra Jönsson
Health manager &
Wellbefys grundare

Nyckeltal som vi mäter

Det unika med vår verktyg är att vi visar detaljinformation så att du kan förstå orsaken till resultatet och få indikationer på vad du bör göra. Exempel på större KPI som vi mäter: Engagemang, Medarbetarskap/Ledarskap, Kultur, Meningsfullhet, Negativ stress, Personlig utveckling

Kontakta oss
"Wellbefy hjälper oss att hela tiden ligga nära medarbetaren och fånga in känslor, upplevelser och arbetsbelastning veckovis. Det har blivit en viktig grundpelare i våra  olika organisatoriska och arbetsrelaterade beslut. Ett flexibelt verktyg som också gör det möjligt för oss att göra vissa punktvisa ”pulsmätningar” för att följa upp aktuella frågeställningar kopplade till arbetsmiljön. Wellbefy levererar ett högt värde i förhållande till dess kostnad"
Thomas - VD
Avantime

Vill du också komma igång?
Testa Wellbefy
kostnadsfritt i 30 dagar!

Roligt att du är intresserad av vår tjänst! Vi hör av oss till dig så fort vi kan.
Oj då! Något gick fel, kolla så att du har fyllt i fälten rätt.