Wellbefys Stegtävling

Stegtävling på
jobbet

Starta en stegtävling på jobbet med Wellbefy! Det perfekta sättet att motivera medarbetare till mer rörelse och aktivitet i vardagen och på arbetsplatsen.

Wellbefy logo
Kontakta oss
stegtävling på jobbet

2500 företag har kört Wellbefys stegtävling,
40 000 människor har motiverats till bättre hälsa!

Sätt ett stegmål
tillsammans!

Peppa teamet - chatta i appen

Möjlighet att sätta personliga mål

Automatisk stegräkning!

Stegtävlingar som stärker teamkänslan
Wellbefys stegtävling

En stegtävling som aktiverar dig och ditt företag!

Stegtävlingar är en aktivitet som stärker teamkänslan på jobbet och motiverar hela arbetsplatsen till mer rörelse i vardagen. Vi tror att stegtävlingar på jobbet ska vara enkelt och roligt för att alla ska kunna vara med! Tillsammans aktiverar vi arbetsplatser oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet och hjälper ditt företag att öka frisknärvaron.

Sandra Jönsson - Wellbefys CEO
Sandra Jönsson
Health manager &
Wellbefys grundare
Det är roligare att gå när man har ett mål med promenaden. I detta fall ett mentalt mål som blir visuellt på datorn. Man kan lära sig lite grann om landet genom alla små kommunquiz. Roligt att det är ett tävlingsmoment, bra att det kan vara individuellt, i lag eller hela företaget. Trevligt med vinstchanser på tidningsprenumerationer och belöningar såsom visuella medaljer och pokaler."Kajsa Bengtsson - Umeå Kommun
" Wellbefys steg- och aktivitetstävling har varit väldigt uppskattad. Det är ett stillasittande jobb för många av våra anställda. Nu under pandemin har Northmill dessutom ställt om till mycket distansarbete vilket gör att många får ännu mindre vardaglig motion. Friskvårdstävlingen har varit ett bra sätt för att kunna samla ihop teamen. Många av de anställda tycker det är kul och har tagit fler steg och rört på sig och vi kommer fortsätta med det även efter pandemin”.

Beatrice - Global HR Business Partner Northmill
Stegtävling kom igång
Enkel administration

5 steg - kom igång med en stegtävling! 

I utvecklingen och leveransen av vår tjänst utgår vi ifrån två motton -  det ska vara motiverande och enkelt.

  1. Registrera din aktivitet direkt i appen! Alla typer av pulshöjande aktiviteter räknas och det är enkelt att registrera din träning.
  2. Följ topplistan i realtid och se hur det går för ditt lag och för dina kollegor.
  3. Peppa ditt egna team, följ era vanligaste aktiviteter och ge beröm för att fortsätta ligga i toppen!
  4. Du tävlar inte bara mot andra team i organisationen utan det är även möjligt att sätta egna individuella mål! Samla på motions- och aktivitetspokaler och följ din egen personliga utveckling och sätt egna mål!
  5. Följ upp med en hälsocheck i samband med aktivitetstävlingen för att se hur din organisation faktiskt mår. Reflektera över hälsan och få åtgärdsförslag anpassat till din arbetsplats.

Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg!

Stegtävlingar är en aktivitet som stärker teamkänslan på jobbet och motiverar hela arbetsplatsen till mer rörelse i vardagen. Vi tror att stegtävlingar ska vara enkelt och roligt för att alla ska kunna vara med! Tillsammans aktiverar vi arbetsplatser oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet och hjälper ditt företag att öka frisknärvaron.
Så roligt att ni vill komma igång med en stegtävling! Vi hör av oss till er inom kort.
Ojdå! Något verkar ha gått fel! Dubbelkolla gärna så att du fyllt i allt rätt!
*Vi kommer hantera datan i linje med vår Privacy Policy.
pulsmätningsverktyg
Wellbefys helhetskoncept

Pulsmätningar med möjlighet till hälsoinsats i samma verktyg

Våra aktivitetstävlingar är egentligen bara en del av ett större helhetskoncept! Med Wellbefy går det nämligen även att ta pulsen på medarbetarens välmående på arbetsplatsen. Detta genom frågor kopplade till fysisk och psykosocial arbetsmiljö!

Läs mer om vår pulsmätningstjänst