Medarbetarenkät
- mät hälsa & välmående

Medarbetarenkäter hjälper er att göra en undersökning på hur medarbetarna mår och vad som behövs för att skapa en bättre och mer trivsam arbetsmiljö. Hur är den psykosociala och fysiska arbetsmiljön hos er? Med Wellbefy får ni en 100% anonyma medarbetarenkät med ett fokus på den psykosociala likaså fysiska arbetsmiljön. Med möjlighet att skräddarsy frågor och frekvens.
Några av våra nöjda kunder

Medarbetarenkät med åtgärdsförslag: för ett främjande hälsoarbete

Våra medarbetarenkäter sätter era medarbetares hälsa och välmående i centrum och går att skräddarsy med frågor och frekvens som passar just er organisation. HR, VD, ledare och medarbetare får en överblick och insyn i hur organisationen faktiskt mår på både ett psykosocialt och fysiskt plan. Ni kan på ett djupare plan förstå organisationens behov, styrkor och utmaningar. På detta sättet kan ni arbeta proaktivt med hälsa och välmående på er arbetsplats och agera när och där det behövs.

Få bättre koll och bli mer systematisk med vår medarbetarenkät!

Vår plattform erbjuder inte bara skräddarsydda medarbetarenkäter som fångar upp den psykosociala och fysiska arbetsmiljön, men också smarta analyser och hjälp med rätt insatser. För oss är det A och O att hjälpa till i hela processen, därför är vi en heltäckande plattform där ni inte bara får chansen att förstå hur era medarbetare faktiskt mår, men även får konkreta analyser och förslag till åtgärd på alla nivåer: HR, ledare och medarbetare. Allt för att ni på bästa möjliga sätt ska kunna arbeta proaktivt med hälsa hos medarbetarna och skapa friska arbetsplatser.

Gör er medarbetarenkät till en platform/ utgångspunkt för ert systematiska arbetsmiljöarbetet och personalhälsa med oss! 

Ord från några av våra kunder!

"Wellbefys medarbetarenkät har blivit en viktig grundpelare i våra olika organisatoriska och arbetsrelaterade beslut. Ett flexibelt verktyg som också gör det möjligt för oss att göra vissa punktvisa ”pulsmätningar” för att följa upp aktuella frågeställningar kopplade till arbetsmiljön.
Tomas
VD, Avantime
"I en snabbväxande organisation är det otroligt värdefullt att få växa tillsammans med en samarbetspartner och få vara med och utveckla produkten, vilket vi upplever att vi får göra"
Beatrice
HR-Business Partner, Northmill

Mer nyfiken på oss?

Boka en demo