Testa Wellbefy

Pulsmätningar med åtgärdsförslag

Vi tror på återkommande undersökningar med ett fokus på medarbetarens upplevelse av arbetsplatsen. Med oss får ni data och åtgärdsförslag baserat på realtidsdata!

Varför pulsmätning?

Med dagens teknik är det lättare än någonsin att hålla koll på hur organisationen mår och går, att göra en medarbetarundersökning en gång om året är i det förflutna. Med pulsmätningar blir det lättare att förstå vad som faktiskt händer i realtid och sätta eventuella problem i rätt kontext. Samtidigt öppnar det upp för en reflektion hos medarbetaren som kan leda till ett starkare självledarskap.

Sandra Jönsson
Wellbefys grundare
Testa Wellbefy

Snabb och enkel kartläggning

Med ett holistiskt perspektiv som inkluderar KPI:er så som ledarskap, engagemang, stress, medarbetarskap och personlig utveckling får ni en unik överblick över hur er organisation mår och går i realtid. Identifiera och kartlägg snabbt och enkelt utmaningar i organisationen. Få tips på implementering av åtgärder, den viktigaste delen i en pulsmätning.

Vill du också komma igång?
Testa Wellbefy kostnadsfritt i
30 dagar

Lämna era uppgifter så kan vi kolla på lösningar som hade
passat er organisations specifika behov!

Roligt att du är intresserad av vår tjänst! Vi hör av oss så fort vi kan.
Oj då! Något blev fel, kolla så att du har fyllt i fälten rätt.
Smart och enkelt

Det här är Wellbefy

Skräddarsydd mätning

Vi skräddarsyr alltid verktyget särskilt efter er organisations specifika behov. Gör riktade frågor till vissa delar av organisationen, och segmentera efter var behov finns.

Systematiskt hälsoarbete enligt OSA

Ett holistiskt systematiskt hälsoarbete är något vi på Wellbefy tror på och som användare följer du enkelt och smart OSA:s föreskrifter.

Stor flexibilitet

Välj att använda färdiga KPI:er och medföljande frågebatterier eller skapa era egna KPI:er och frågor. Välj och ställ in hur frekvent frågorna ska gå ut i organisationen. 

Konkreta åtgärdsförslag

Genom att titta på orsaken bakom era uppmätta KPI:er, och framtagning av detaljinformation ger vi konkreta åtgärdsförslag som ni kan använda i ert utvecklingsarbete.

100% anonym feedback 

I vårt verktyg är det möjligt för medarbetarna att lämna mer kvalitativ feedback, och det är alltid 100% anonymt.

Medarbetaren i fokus

För oss är det viktigt att medarbetaren är med och skapar organisationen, helt enkelt stärka medarbetarskapet, därför ger vårt verktyg tillbaka data även till medarbetaren. 
Boka demo